MEGOLDÁS STÚDIÓ

1074 Budapest, Csengery utca 15.

Metamorf masszázs

Maga a szó, hogy metamorfózis görög eredetű és átváltozást, átalakulást jelent. Vannak olyan helyzetek életünkben, amikor keresztül kell mennünk átalakuláson vagy valamit magunkban kell, hogy alakítsunk a fejlődésünk, a továbblépés érdekében.

De mik is azok a lelki blokkok és hogyan jelenhetnek meg a testünkben?

Földi életünk során különböző lelki hatások érhetnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (traumák, sokkok, szégyen, csalódás,megaláztatás, szeretetmegvonások).

Sokszor nem emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban, az is lehet, hogy már testi tüneteket ölt. Ezek a lelki blokkok, gátak, mint ahogy a nevében is benne van, gátolják az egészséges energiaáramlást, ami kihat a tudatra, a mindennapi életre, akár testi problémákat okozva.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika.

A különböző szervek reflexpontjai az egész testen megtalálhatóak, így a lábon, a kézen és a fejen is.Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken.

A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegatatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül és itt raktározódik el.

Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel. fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám kilüki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt síkon feloldani a problámákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

Segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk és az életbe vetett hitünk. Rendbejönnek a pszihoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmunbetegségekre, vérnyomásproblámákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, izületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont és fogproblémákra, hajhullásra, torok és fülfájásra.


Bejelentkezés: 06-70/358-3548


Tanfolyam szerveződik!!!

Tanfolyam díja: 12.000,- Ft

Max. 6 fő jelentkezését várjuk még.


Hot stone - kőterápia

A melegköves masszázs eredetevisszanyúlik az indián népek sámánjaihoz, akiktalán először gyógyítottak felmelegített kövekkel. Ismeretes, hogy a  kövek magas energiaszinttel rendelkeznek, energetikai harmóniát hoznak létre, amely segítségével könnyen nyugalmi vagy meditációs állapotba lehet kerülni.

A melegköves masszázs csökkenti a stresszt, a fáradtságot. A masszírozás kitágítja a hajszálereket, serkenti az anyagcserét és javítja a vérkeringést, megszünteti az izomfeszülést és kiüríti a méreganyagokat a szervezetből.

A kövek által előidézett forróság a megfelelő masszázsfogásokkal együtt alaposan megmozgatja a keringést, segíti a nyirok- és energiaáramlást. A felgyorsult anyagcserefolyamatok kiváltják a felhalmozódott salak kiürülését.

Alkalmazható sok krónikus betegségnél: pl emésztőrendszeri panaszoknál, fejfájás, reumás megbetegedések kiegészítő részeként, levertség, lemerülés, depresszió ellen, immunerősítőként, a szervezet áthangolására.

A módszer lényege a masszázstechnika ötvözése a felmelegített kövekkel amelyek a test energiapontjaira kerülnek, illetve a meleg-olajos kövekkel való masszázs, amely az izmokat felmelegíti.


Tanfolyam szerveződik!!!

Tanfolyam díja: 21.000 Ft

Jelentkezés folyamatosan a 06-70/ 358-3548 telefonszámon.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 9
Heti: 35
Havi: 115
Össz.: 40 887

Látogatottság növelés
Oldal: Masszázs
MEGOLDÁS STÚDIÓ - © 2008 - 2019 - vegtelenmegoldasstudio.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »